Quality Inn & Suites Casper

Afbeelding van 169789039

Beschrijving

Het Quality Inn & Suites hotel is volledig rookvrij en gunstig gelegen aan de Interstate 25, op slechts 1,6 km van het centrum.

Dit hotel in Casper, WY ligt op enkele minuten van Casper College, de University of Wyoming/Casper College Center (UW/CC) en het Casper Events Center, dat wordt gebruikt voor congressen, concerten, beurzen en andere evenementen. De internationale luchthaven Natrona County ligt op 13 km afstand.

In het nabijgelegen centrum vindt u diverse winkels, een verscheidenheid aan restaurants en bioscopen. Er zijn 3 restaurants op loopafstand van het hotel.

Wilt u golfen? De Three Crowns Golf Club ligt op 1,6 km afstand. Er loopt een wandelpad langs het hotel.

Tot de voorzieningen van het hotel behoren: een gratis uitgebreid ontbijt met warme gerechten, een gratis dagblad in de lobby, gratis lokale gesprekken, gratis koffie en een huisdiervriendelijk hotel (per nacht is er een toeslag vereist).

Het gratis warme ontbijt wordt vanaf  05:00 geserveerd. Tot 09:30 kunt u genieten van koekjes en jus met roerei, spek of burrito's van het ontbijt. Wafels met verschillende toppings, een verscheidenheid aan brood, donuts, zoete deegwaren, instant havermout en ontbijtgranen worden dagelijks aangeboden.

Bovenstaande is opgenomen in de volgende reizen

Through the Rockies to the Pacific autorondreis

Deze 20-daagse rondreis (18 nachten ter plaatse) brengt je van de machtige Rocky Mountains naar het legendarische San Francisco. Onderweg zie je bovendien Yellowstone, de Grand Canyon, Las Vegas, Death Valley en Yosemite – het westen op zijn allerbest!

  • Denver
  • Yellowstone NP, Grand Teton NP
  • Bryce Canyon NP, Zion NP
  • Antelope Canyon
  • Death Valley NP
  • 19 dagen
  • Vanaf € 2585