Motorreizen

Ride to be free !

Bekijk foto's
Uniek maatwerk Less is more ! The Sky is the limit !
  • Uniek maatwerk
  • Less is more !
  • The Sky is the limit !

Verre kartelbergen lonken in vijftig tinten grijs. Een kaarsrechte dubbele gele streep wijst de toekomst op een asfaltweg vol littekens. Joshua Trees werpen schaduwen op de zinderende zandwoestijn. Onder m’n kont ronken honderd paardenkrachten stabiel en tevreden, boven m’n hoofd drijven mammoetwolken langs de majestueuze hemel. Dit is vrijheid. Dit is Amerika. Dit is genieten.


Mijn naam is Hans Tattersall, dealer in motorreizen en zelf ook onverzadigbaar verslaafd aan reizen door Amerika en Canada. Ik ben al sinds de oerknal actief in de reisbranche om zo de wildste dromente kunnen waarmaken. Mijn eigen dromen, maar vooral die van anderen. Want wat is er nou leuker dan het enthousiasme te kunnen delen? Ik ben blij dat ik dat na de pandemie weer up and running ben, en nu voor AmerikaNu.nl, reisspecialisten op Noord-Amerika pur sang.You name it

Ik verzorg motoravonturen voor individuele reizigers en voor groepen. Begeleid of onbegeleid. Voor nieuwelingen en voor krasse knarren. Geheel aangekleed of als fly-drive. Of iets daar tussenin. In combinatie met een campertoer, een paar dagen palmenstrand of een stedentrip. Een grote ronde door de Rockies, of van A naar B, zoals Route 66, de Lincoln Highway de Mississippi Blues Trail of Coast to Coast van LA naar Key West. You name it.

Freedom

Vrijheid is het sleutelwoord. Ik zet mijn jarenlange ervaring en toeristische kennis van Noord-Amerika graag in om je te ontzorgen, om het maximale netto-plezier uit jouw motorreis te halen, zodat jouw droom geen nachtmerrie wordt. Ik adviseer je zonder enige verplichting persoonlijk en op maat over de mooiste routes, motorenkeus en verhuurlocaties, maximale afstanden, accommodaties, weer en klimaat, verkeer, hoogteverschillen en verzekeringen. Ik vertel hoe je de beren van de weg jaagt. Ik lever handige gps-routes die geen keurslijf zijn maar juist maximale flexibiliteit bieden om af te wijken van je reisplan als je dat leuk vindt. Ik bied creatieve oplossingen voor bagagevervoer, boodschappen en restaurantbezoek, bijvoorbeeld door één groepslid in een ruime suv of minivan te laten rijden, al dan niet bij toerbeurt. Ik kom met het eerlijke verhaal van de kosten van je reis, ook waar je rekening mee moet houden onderweg. En als je de reis eenmaal maakt en er gebeurt iets onvoorziens waar je hulp bij nodig hebt: wij laten je nooit stikken en lossen problemen naar beste kunnen voor je op.

No limits

De vele reizen op onze site zijn slechts suggesties: ze dienen ter inspiratie. De mogelijkheden om het net even of geheel anders te doen zijn namelijk onbeperkt. Jouw avontuur moet geen invuloefening worden.

Hans Tattersall
AmerikaNu.nl 
MotorreizenMAATWERK MOTORREIZEN, FREE YOUR DREAMS“the sky is the limit”

Op onze website staan een aantal mooie routes per regio, voor verschillende soorten vervoer. Voor Camper (RV) , auto of motor. Nog meer dan bij een camper- of autoreis is het bij een motorreis van het allergrootste belang goed te kijken naar klimaat- en seizoeninvloeden, afstanden per dag en wat zijn de hoogteverschillen tijdens uw route?
Zijn bepaalde passen nog gesloten, en stap ik na aankomst de volgende dag op mijn motor op een hoogte van 2000 meter (bijv Denver) terwijl ik gevoelig ben voor hoogteverschillen? Een fenomeen waar veel motorrijders geen last van hebben wanneer dit geleidelijk gaat, maar toch iets om rekening mee te houden. Kortom, een goed advies is hier ook van essentieel belang. Net zoals de keuze van uw motor. Wordt het een Harley-Davidson Grand Touring of Yamaha Sport Touring of een BMW-adventure Touring of voor de kortere (budget) trip een Street Klasse: Harley-Davidson Low Rider of Indian Scout.

De vele reismogelijkheden die wij op onze website publiceren zijn voorbeelden, waarin u naar hartenlust kan en mag veranderen. ‘FREE YOUR DREAMS’
Uw eigen op maat samengestelde reis door Amerika hoeft niet per sé duurder te zijn dan een reis die wij samengesteld hebben.

GPS Route 

Overigens kunnen wij bij rondreizen waarbij u alle hotels door ons laat verzorgen, ook een volledig uitgewerkte GPS route aanleveren (extra kosten zijn afhankelijk van lengte rondreis en variëren van € 50,- tot € 150,- ) Dan heeft u de route op uw eigen navigatie (Garmin ,TomTom of HD Boom Box ) van dag tot dag en van Hotel naar Hotel met waypoints over Scenic ByWays zoals wij (in overleg met u) uitgewerkt hebben. Dan weet u tijdens uw reis exact waar u bent en hoeveel tijd u nog heeft tot het volgende hotel. Ook hier volledige vrijheid hand in hand met volledige ontzorging.

Een laatste advies voor u lekker aan slag gaat met uw route: “less is more” zoals de Amerikanen zeggen, ofwel probeer niet te veel in één reis te proppen. Gemiddelde afstanden van 250-300km per dag zijn relaxt. En neem vooral de tijd voor leuke (foto) stops onderweg.