Uiteraard kun je bij ons terecht voor jouw reis op maat!

Wij hebben 32 jaar ervaring met het samenstellen van reizen naar Amerika en Canada. AmerikaNu.nl is in de meeste staten geweest, vaak meerdere keren zelfs. Wij weten dus waar je de mooiste interessante plekjes kunt vinden!

Jouw droomreis naar Amerika kan volledig worden samengesteld op basis van je persoonlijke voorkeur.

Wij werken met alle luchtvaartmaatschappijen waaronder United Airlines, KLM/Delta en American Airlines. Wil je rechtstreeks vliegen of via een andere stad in Amerika? Geen probleem, AmerikaNu.nl vindt de juiste vluchten voor je. Wij bieden speciale tarieven waarbij je een gratis stop-over mag maken op de heen-en/of terugreis. Ga je bijvoorbeeld naar de Amerikaanse westkust,dan mag je bijvoorbeeld op de terugreis een gratis stop maken in New York of Washington. Wil je een stoel met meer beenruimte? Geen probleem, AmerikaNu.nl weet ze te vinden. Wil je Business Class vliegen met a-la-carte menu en wijnkaart ? AmerikaNu.nl regelt het voor je!

Omdat wij superspecialisten zijn kunnen wij vrijwel elk hotel,motel en resort in Amerika voor je regelen. Wij werken met lokale bedrijven die contracten hebben met zo'n beetje elk hotel in Amerika. Van budgetaccommodaties tot deluxe resorts; alles is mogelijk! Je kunt samen met AmerikaNu.nl je hele route van dag tot dag plannen, jouw droomreis volledig op maat !

Voor autorondreizen werken wij met Alamo Rent a Car . Met bijna 2.000 verhuurlocaties wereldwijd biedt Alamo een netwerk dat vrijwel alle populaire reisbestemmingen in Amerika en Canada omvat. Alamo biedt huurauto’s in diverse categorieen met scherpe tarieven en uitstekende service. Wij kunnen je zeker helpen met het uitkiezen van je ideale huurauto.Van Cabrio tot SUV of een gewone auto - alles is mogelijk !

Voor camperreizen werken we met alle grote campermaatschappijen waaronder Cruise America, Apollo, El Monte en Road Bear. Wij vinden altijd een geschikte camper voor je! Ook hebben we vaak hele voordelige wegbrengspecials, waarbij je een gloednieuwe camper gaat ophalen in bijvoorbeeld Chicago en weer inlevert in Los Angeles.Bijvoorbeeld, want er zijn vele combinaties mogelijk.

Omdat wij 32 jaar ervaring hebben met het samenstellen van reizen naar Amerika weten wij ook voor welke bezienswaardigheden je van tevoren moet reserveren - zeker in het hoogseizoen.Omdat we de meeste aanbieders persoonlijk kennen, kunnen wij je must-sees tegen speciale prijzen voor je reserveren!

Bij AmerikaNu.nl heb je je ideale droomreis op maat snel en voordelig binnen handbereik. Er zijn weinig dingen in Amerika en Canada die we niet voor je kunnen regelen!