Rondreis Hawaii auto

Bekijk foto's

De mooiste rondreis Hawaii


Hawaii is voor de meeste mensen een ‘droom’ bestemming of honeymoon bestemming. Het leukste om tijdens je rondreis Hawaii te doen is om te gaan “island hopping”, en meerdere eilanden te gaan bezoeken. Zo beleef je de mooiste rondreis door de staat Hawaii. De individuele eilanden zijn prima per auto te verkennen. Elke eiland heeft zijn karakteristieke natuur: Big Island met zijn actieve Vulkanen, Maui met zijn geweldige natuur en adembenemende kustroutes, het meest groene eiland Kauai, Molokai met zijn hoge kliffen en mooie parken en het eiland Oahu met het beroemde Waikiki strand. De staat Hawaii heeft tropische regenwouden en vele uitgestrekte stranden, deze bezoek je het best tijdens een rondreis. 

Eilandhoppen Hawaii autorondreis

Tijdens deze 19-daagse rondreis Hawaii (16 nachten ter plaatse) ontdek je de mooiste eilanden. Heerlijk eilandhoppen naar Oahu, Kauai, The Big Island en Maui, waar indrukwekkende vulkanen, weelderig regenwoud en zijdezachte zandstranden op je wachten.

 • Oahu
 • Waikiki Beach
 • Kauai
 • Hawaï/Big Island
 • Maui
 • 18 dagen
 • Vanaf € 3838

California en Hawaii autorondreis

In deze autorondreis combineer je de hoogtepunten van California met een verlenging aan de beroemde stranden van Hawaii , Waikiki Beach. Je bezoekt oa Los Angeles, San Diego , Palm Springs, Joshua Tree National Park, Sequoia National Park, San Francisco en gaat rijden over de beroemde kustweg : Highway 1

 • Wereldberoemde steden
 • Nationale Parken,
 • Waikiki Beach Hawaii
 • 25 dagen

Fly Drive Hawaii

Een Fly Drive Hawaii is het perfecte begin van je reis door de Hawaii eilanden. Wij reserveren de retourvlucht en de huurauto naar keuze plus je eerste 2 nachten hotel. Deze Fly Drive is inclusief 2 weken autohuur + 2 nacht hotel en de retourvlucht naar Honolulu.

 • 17 dagen

Eiland hoppen Hawaii

De beste manier om meerdere Hawaii eilanden te bezoeken tijdens je rondreis Hawaii is door van eiland naar eiland te reizen. Ook wel eiland hoppen genoemd. Op elk eiland kunnen we een auto voor je huren en tussen de eilanden kan er vrij goedkoop gevlogen worden met een vliegmaatschappij. Met je intercontinentale ticket kun je bijvoorbeeld naar Honolulu vliegen en terug vanuit Big Island (een zogenaamde open jaw). Tussen de eilanden boeken we dan binnenlandse vliegtickets met Hawaiian air.

Hawaii bestaat  uit 137 vulkanische eilanden waarvan de meeste klein en onbewoond zijn. De eilanden die je tijdens je rondreis Hawaii kunt bezoeken zetten we voor je op een rijtje.

Oahu Island Hawaii

Het eiland Oahu is bij de meeste mensen bekend vanwege de toeristische plaats  en hoofdstad Honolulu met het zandstrand Waikiki. De meeste mensen starten hier vaak hun rondreis Hawaii. Oahu is verreweg het meest toeristische eiland maar als je met je huurauto Honolulu verlaat zul je ook veel schitterende plekjes ontdekken.

Het noorden van het eiland is vooral bekend bij de surfers. Hier zijn de golven zo hoog dat dit een mekka is voor surfliefhebbers.

Big Island

Zoals de naam het al aangeeft is Big Island het grootste eiland van de Hawaii eilanden. Officieel heet het eiland Hawaii. Op dit eiland vind je het Volcano National Park. Van de 5 vulkanen zijn er een tweetal actief en te bezichtigen tijdens je rondreis Hawaii. Het is fascinerend om de lava uit de actieve vulkaan te zien stromen, vaak zelfs tot over de autoweg!

Maui Island

Maui is een van de meest indrukwekkende eilanden van Hawaii. Hier vind je prachtige natuur en kun je prachtige routes met je auto rijden langs de kronkelige kustlijn. Maui heeft ook schitterende stranden waar je lekker van je hotel kunt genieten en relaxen.


Kauai Island

Kauai Island is het meest groene eiland van alle Hawaii eilanden, vandaar de naam ‘The Garden Isle’ . Hoogtepunt van Kauai Island is Waimea Canyon, ook wel de Grand Canyon van de Pacific genoemd. De Canyon is ruim 900 meter diep en zeker de moeite waard om te bezoeken tijdens je rondreis Hawaii!

Ook Steven Spielberg heeft Kauai Island ontdekt voor zijn films van Jurassic Park. Een aantal scènes zijn op dit eiland opgenomen.

Molokai

Molokai is het minst toeristische eiland van de Hawaii eilanden. Hier kun je het authentiek Hawaii leren kennen. Je kunt hier veel hoge kliffen en parelwitte zandstranden vinden. Papohaku Beach is maar liefst 5 km lang en een van de langste stranden van Hawaii. 

Beste reistijd Hawaii eilanden

Over het algemeen zijn de maanden mei t/m oktober de beste tijd om de Hawaii eilanden te bezoeken omdat er in deze periode weinig regen valt. Maar ook in de wintermaanden kun je prima op vakantie Hawaii gaan.