JetBlue, New York's Hometown Airline®, komt naar Nederland. Vanaf 30 augustus vliegt JetBlue dagelijks van Amsterdam naar New York. Maar dat is nog niet alles: vanaf 21 september wordt er ook een dagelijkse verbinding tussen Amsterdam en Boston opgestart. Beide routes worden met de A321LR uitgevoerd. Inderdaad, een narrow body vliegtuig met maar 1 gangpad. Dit volledig nieuwe toestel is stiller, zuiniger en beschikt over extra grote bagagevakken dus voldoende ruimte voor (hand)bagage.

A321LR Landing 1 Scaled


Lage tarieven, maar volledige service
Wat kun je van JetBlue verwachten? Lage tarieven, maar wel een volledige service. Dus voor de duidelijkheid: het tegenovergestelde van Lowcost! Alles wat je nodig hebt voor een super comfortabele vlucht en meer! Full service en alles is inclusief, dus ook onbeperkte high-speed Wifi.

A321LR 1


JetBlue Core
Vergeet economy class zonder extra’s, JetBlue heeft “Core”. De A321LR heeft 114 Core-stoelen. De seatpitch is 33”, dat is meer dan andere airlines bieden op de trans-Atlantische route. Dus meer dan voldoende beenruimte! Toch meer beenruimte nodig? Boek dan een “Even More Space” stoel met 5 inch meer beenruimte. Er zijn er in totaal 24.

Core is altijd inclusief:
- Alle farm-to-table maaltijden en drankjes (frisdranken, koffie, thee, bier, wijn en sterke drank). Reizigers kunnen via het scherm in de stoel zelf hun maaltijd samenstellen. Het ‘build-your-own"- concept is uniek.
- Gratis onbeperkte highspeed wifi
- Snackcorner met keuze uit een assortiment zoete en hartige snacks
- Live TV gericht op nieuws en sport
- Een uitgebreide bibliotheek met entertainment
-Amenity kit + deken- 1 stuk handbagage en 1 personal item

Core Side
Built Your Own Meal
Mint Studio


JetBlue Mint - Welcome to the suite life
Maar er is meer: JetBlue’s premium ervaring heet “Mint”. Deze klasse, vergelijkbaar met Businessclass, biedt enorme luxe en een fantastische, persoonlijke service. JetBlue’s Mint cabin beschikt over 24 volledig lie-flat privé-suites met een schuifdeur - waaronder twee Mint Studio’s®. De prachtige Mint Studio® biedt nog meer ruimte en bevindt zich helemaal voorin de cabin. Je eigen apart-mint op grote hoogte.

Sip back and relax.
Voor de maaltijden in Mint werken we samen met Delicious Hospitality Group, bekend van Manhattan hotspots Pasquale Jones, Charlie Bird en Legacy Records. De menu kaart bestaat uit verschillende kleine gerechten. Het is alsof je in SoHo in NYC dineert. En vergeet de cocktails niet die aan boord worden bereid. De Suites bieden een grote 17-inch tv en de Studio een tv met een 22-inch scherm. Opladen van apparatuur kan draadloos. Daarnaast is er veel opbergruimte.

Bye-bye, red-eye. Hello, shut-eye.
Mint is made for snoozing, met een stoel die kan worden omgevormd tot een volledig plat bed, onze Tuft & Needle®-slaapervaring en doordachte details zoals sfeerverlichting en een ‘Do Not Disturb’ button. En wordt gewekt met een gezonde pre-arrival snack van Pressed Juicery and Early Bird.

Mint
Terminal 5


JetBlue biedt dus een nieuw vluchtervaring, tegen een aantrekkelijk tarief. Noem het vliegen in Boetiekstijl.

Zoals gezegd is JetBlue de Hometown Airline® van New York. Maar we zijn ook een toonaangevende maatschappij in Boston, Fort Lauderdale-Hollywood, Los Angeles, Orlando en San Juan. JetBlue heeft en netwerk van meer dan 100 bestemmingen in de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, het Caribisch gebied en Canada. Genoeg mogelijkheden dus om via NYC of BOS door te vliegen, uiteraard tegen lage tarieven.