Best Western Yacht Harbor Hotel

Bekijk foto's

Beschrijving

Opzoek naar een centraal gelegen accommodatie tijdens je rondreis Californië?

U zit hier vlak bij locaties waar u fantastisch kunt zeilen en waar u ook walvissen kunt spotten. Dit hotel biedt comfort en moderne voorzieningen. Je roadtrip San Diego wordt helemaal gemakkelijk doordat het Best Western Yacht Harbor Hotel slechts enkele minuten van de internationale luchthaven ligt. 

Best Western Yacht Harbour Hotel beschikt over ruime kamers met handige koelkasten en een magnetron. U kunt verder gebruikmaken van nieuwe matrassen met luxueuze driedubbele lakens en de kamers hebben een eigen balkon.

Tussen 07:00 en 17:00 uur rijdt er een gratis pendeldienst naar de internationale luchthaven van San Diego, het treinstation, het busstation en de haven waar de cruiseschepen vertrekken.

U kunt aan uw conditie werken in de fitnessruimte, een duik nemen in het verwarmde zwembad of ontspannen in de hot tub. De gasten kunnen ook werken met de zakelijke diensten van Best Western Yacht Harbor Hotel.

Het Best Western Yacht Harbor Hotel ligt aan de Harbor Drive, tegenover de sportvissers- en jachthaven van San Diego. Verblijf in stijl tijdens je vakantie West Amerika!