Under Canvas Moab

Bekijk foto's

Beschrijving

Deze tenten bevinden zich op een landgoed van ruim 16 hectare en bieden een spectaculair uitzicht op het Arches Nationaal Park, dat op nog geen 5 km afstand te vinden is. Een aantal tenten heeft een eigen badkamer. Gasten kunnen gebruikmaken van de barbecuefaciliteiten.

Het Moab Under Canvas biedt u de keuze uit een verblijf in een eenvoudige tent met een gedeelde badkamer of een luxe tent met een eigen douche, wastafel en zithoek met een slaapbank. De luxe tenten hebben een eigen patio met ligstoelen, keramische wastafels en spaproducten. Alle tenten zijn voorzien van een lantaarn, beddengoed en handdoeken.

Gasten van het Moab Under Canvas hebben de mogelijkheid om te gaan paardrijden. U kunt tevens fietsen huren om de nabijgelegen fietsroutes in de woestijn te verkennen. Er is gratis parkeergelegenheid voor alle gasten.

Moab ligt op iets meer dan 11 km van dit luxe kamp. Op 16 km afstand vindt u het Dead Horse State Park. Het Canyonlands Nationaal Park is in 50 minuten rijden te bereiken.