Cruise America Motorhome inleveren Houston

Bekijk foto's

Beschrijving

De Cruise America campers zijn speciaal gebouwd voor de verhuur. Uiteraard zijn ze niet volledig onverwoestbaar maar we hebben een aardige poging gedaan. Kastsloten zijn veilig, stoffen zijn duurzaam, gordijnen zitten goed vast en laten geen licht door. Daarnaast zijn onze matrassen gemakkelijk te reinigen evenals de vinyl vloeren. Wij proberen continu onze campers te verbeteren en werken daarom samen met het designteam van een van de grootse camerafabrikanten van Amerika om verzekerd te zijn van de meest moderne campers.

T17 Truck camper

De nieuwste aanwinst voor onze vloot is de T17 Truck Camper. Het woongedeelte is vastgemaakt aan een F-150 pick-up truck, waardoor de camper makkelijk te besturen is. De truck camper heeft een sterke motor en kan de steilste hellingen aan. Een comfortabele en toegankelijke camper.
Maximaal 3 personen
Lengte 6,15 meter

C19 Compacte Camper

Een recente toevoeging aan onze vloot is de aerodynamische en zuinige C19. Deze ‘groene machine’ van Cruise America is relatief smal waardoor deze geparkeerd kan worden in een normaal parkeervak. Deze camper is met zijn ruime tweepersoonsbed boven de cabine, keuken en alle andere faciliteiten zeer geschikt voor 2 personen. Tevens herbergt de ombouwtafel in de keuken een kinderbed dat geschikt is voor een jong kind.
Maximaal 3 personen
Lengte 6.15 meter

C25 Standaard motorhome

Onze medium camper, de C25, is al jaren een trouw model in onze vloot. Met een hoekbed achterin en een tweepersoonsbed boven de cabine is deze camper ideaal voor 2 koppels of een familie van maximaal 5 personen. Net als in de C19 is de keukentafel om te bouwen tot een kinderbed.
Maximaal 5 personen
Lengte 7.3 - 7.6 meter

C30 Grote Camper

De C30 is de grootste camper in onze vloot. Bijzonder in dit type is de grote gescheiden slaapkamer achterin met een 1,52 meter breed bed. Er is ook een tweepersoonsbed boven de cabine, een slaapbank en een tot kinderbed ombouwbare keukentafel. In de C30 is de douchecabine afgescheiden van het toilet.
Maximaal 7 personen
Lengte 8.8 - 9.1 meter

Standaard uitrusting op alle campers
Stuurbekrachtiging
Rembekrachtiging / ABS systeem
Cruise Control
Automatische versnellingsbak
Airconditioning in rijgedeelte
Verwarming
3 pits fornuis (2 in de C19)
Magnetron/oven
Dakairco
AM/FM radio en stereo
Koelkast met vriesvak
Combinatiedouche (separaat in C30)
Verswater spoeltoilet
Generator ( in Canada alleen in C30; niet beschikbaar in T17)
Dubbele achterbanden (enkele banden C19 en T17)
2-wielaandrijving

Bovenstaande is opgenomen in de volgende reizen

Texas - Louisiana Camper rondreis

Tijdens deze rondreis zul je de verleidelijke mix van geschiedenis, mysterie, gastvrijheid, eten, plezier en muziek ervaren waar Louisiana zo beroemd om is! En dan is er Texas, The Lone Star State, vaak omschreven als een ‘geheel ander land’. Aan jou de eer om de steden te verkennen, om te genieten van de uitgestrekte stranden en om te ontspannen onder de warme hemel.

  • Houston
  • Galveston
  • San Antonio
  • New Orleans
  • Lafayette
  • 23 dagen