Visalia / Sequoia National Park KOA

Bekijk foto's

Beschrijving

Visalia / Sequoia National Park KOA is een gezinsvriendelijk park dat is gelegen in Visalia, Californië, in de buurt van Sequoia & Kings Canyon National Parks, waardoor het een geweldige plek is voor degenen die van plan zijn om de Sierras te bezoeken. Deze locatie biedt mogelijkheden voor prachtige dagtochten, zoals het centrum van Visalia met al zijn leuke winkeltjes en restaurants, of Exeter met zijn muurschilderingen en antiekwinkels.

Voor campers bieden we met gras begroeide, schaduwrijke trekpleisters met kabel-tv en gratis wifi. Onze tentplaatsen zijn groot en met gras begroeid met toiletten in de buurt. Er zijn een- en tweekamer-kampeercabines met airconditioning. We hebben ook luxe hutten beschikbaar. Alle sites hebben tafels en vuurringen.

Onze faciliteit bevat ook een zwembad, volleybalveld, hoefijzers, een speeltuin voor kleinere kinderen en een speelkamer. Voor onze huisdieren hebben we een K9 hondenpark.


Adres:
KOA Visalia / Sequoia National Park
7480 Avenue 308
Visalia Californie, 93291
Verenigde Staten

GPS-locatie:
36.340014, -119.302529

Telefoonnummer:
+1-800-562-0540 / +1-559-651-0544

Website:
koa.com/campgrounds/visalia

E-mailadres:
visaliakoa@pacisp.net

Route:

Let op! Campers langer dan 22 feet kunnen niet via de zuidkant (via Three Rivers) het park in en uit: de Generals Highway is tussen het Giant Forest en de Potwisha Campground niet toegankelijk voor campers langer dan 22 feet. Via de noordingang kun je wel bij het Giant Forest komen. Ook rijden er betaalde shuttles tussen Visalia en het Giant Forest van eind mei tot begin september. Reserveren aanbevolen. Op www.nps.gov/seki vind je meer informatie.

Bovenstaande is opgenomen in de volgende reizen

Highlights of the West Camper rondreis

Dit is de ultieme camper rondreis door het Westen! 21 dagen / 19 nachten Aankomst en vertrek Los Angeles

  • Grand Canyon NP
  • Zion & Bryce NP
  • Yosemite NP
  • Las Vegas, Los Angeles
  • Sequoia NP
  • 21 dagen
  • Vanaf € 1444