CLC Encantada Resort

Bekijk foto's

Beschrijving

Dit familiereresort bevindt zich in de stad Kissimmee in Florida, op slechts 9,1 km afstand van Walt Disney World. Het biedt 2 buitenbaden, hot tubs, en een trimbaan rondom het meer. U rijdt in 9 minuten naar het Disney World Resort.

Alle ruime en moderne stadswoningen met 2 en 3 slaapkamers van het CLC Encantada Resort Vacation Townhomes zijn voorzien van felle kleuren, een flatscreen-tv, een wasmachine en een droger. De complete keuken is uitgerust met een oven, een vaatwasser en een grote koelkast. De woonruimte beschikt over een bank, en glazen deuren die openen naar de patio met eigen hot tub.

Gasten van het Encantada kunnen sporten in de eigen fitnessruimte of vissen in het vismeer. De vissen die u vangt, dient u weer los te laten in het meer. Verder vindt u bij de accommodatie een speeltuin, een speelhal en een kinderclub. Bovendien is een ticketservice aanwezig voor de attractieparken in de buurt. In Romy's kunt u terecht voor eten, bier, wijn en dranken.

Het CLC Encantada Resort Vacation Townhomes ligt op 21,8 km van het attractiepark SeaWorld Orlando, en de Universal Studios bevinden zich op 28 km afstand. U rijdt in 18 minuten naar het winkel- en uitgaansgebied Disney Springs, en het outlet-winkelcentrum Orlando Vineland Premium Outlets ligt 18 km verderop.