Travelers Hotel Clarksdale

Bekijk foto's

Beschrijving

Het verhaal van het Travellers Hotel begint in de vroege jaren 1920, toen het een kale overnachtingsplaats was voor spoorwegarbeiders die zich in Clarksdale bevonden. Zoals veel kleine steden in de Mississippi-delta, heeft Clarksdale in de loop der jaren enorm geworsteld. Maar zijn wereldberoemde reputatie als de geboorteplaats van bluesmuziek heeft die-hard muziekliefhebbers van over de hele wereld aangetrokken en heeft een toestroom van artiesten aangetrokken die onze bestaande, levendige kunstscene mooi aanvullen.

Tegenwoordig is het Travellers Hotel een gelijkwaardig hotel en gemeenschapscentrum - een comfortabel, eclectisch en modern eerbetoon aan de Mississippi-delta en zijn artistieke tradities. Hier is het gevoel van plaats sterk. De lobby is een comfortabele ruimte om rustig samen te komen of te zitten, omringd door een evoluerende verzameling lokale kunst. Onze lobbybar biedt een indrukwekkende selectie regionaal bier, en er is een kleine keuken en een conferentieruimte voor vergaderingen en evenementen. Onze gasten worden uitgenodigd om zoveel mogelijk te ontspannen en de stekker uit het stopcontact te halen -- we hebben razendsnelle wifi, maar er is geen tv in uw kamer.

The Travellers wordt gerund door een coöperatie van mensen die creatief willen leven - sommige zijn lokaal, sommige waren van ver aangetrokken tot Clarksdale. De interesses en praktijkgebieden van ons team variëren, maar we delen allemaal een talent voor zuidelijke gastvrijheid en een standvastige toewijding om deze gemeenschap - ooit de 'meest zuidelijke plek op aarde' genoemd - beter te maken voor ons allemaal. Onze coöperatie bezit en exploiteert ook een tuincentrum en een winkel genaamd Collective Seed & Supply Co., en een deel van de inkomsten van beide bedrijven financieren programma's en evenementen die de betrokkenheid, het gesprek en de samenwerking tussen de lokale bevolking, bezoekers en ons groeiende team stimuleren.


Bovenstaande is opgenomen in de volgende reizen

Deep South Discovery autorondreis

Deze fantastische 27- daagse reis brengt je door 4 staten, Tennessee, Mississippi, Louisiana en Alabama ! Country muziek, Delta Blues en Jazz, alles kom je tegen ! Ook reis je door de staten Louisiana en Alabama...waar je een Swamptour kan doen en veel kan leren van de Civil Rights geschiedenis van Alabama.

  • Nashville, Memphis,
  • Clarksdale, Mississippi Delta
  • Lafayette, Baton Rouge, New Orleans
  • Selma, Montgomery, Birmingham
  • 27 dagen