Cotton House Cleveland

Bekijk foto's

Beschrijving

De naam van Cotton House is geïnspireerd op de locatie van het pand aan de historische Cotton Row in het centrum van Cleveland. Een vaste waarde op de Mississippi Blues Trail, op de drempel van het Grammy Museum, en in het hart van de Mississippi Delta, Cleveland en Cotton House roepen de feestelijke geest en het gastvrije, gemeenschappelijke karakter van de hardwerkende, hard spelende mensen en het erfgoed van het gebied. De naam Cotton House inspireert dezelfde gevoelens en waarden bij zijn gasten en dient als een herinnering aan zowel dichtbij als ver weg van de zorgeloze ervaring die hen te wachten staat.

Indianola ligt op 33 km van Cotton House, Cleveland, a Tribute Portfolio Hotel. De dichtstbijzijnde luchthaven is de regionale luchthaven Mid-Delta, op 38 km van het hotel.

Er wordt elke ochtend een Amerikaans ontbijt geserveerd.

Alle kamers van het hotel zijn voorzien van een flatscreen-tv. De kamers van Cotton House Cleveland zijn voorzien van beddengoed en handdoeken.

Cotton House, Cleveland, a Tribute Portfolio Hotel biedt accommodatie in Cleveland. Het 4-sterrenhotel beschikt over kamers met airconditioning, een eigen badkamer en gratis WiFi. Het hotel beschikt over familiekamers.