John Muir Lodge

Bekijk foto's

Beschrijving

De John Muir Lodge, gebouwd in 1998, is een uitstekende accommodatie in Kings Canyon voor bezoekers die op zoek zijn naar rustige, comfortabele accommodatie in het nationale park. Het beschikt over ruw uitgehouwen, open balkenplafonds, een stenen open haard en een schoorsteenmantel van redwood die is geborgen uit een historische hut in het Sequoia National Park. Gasten van de lodge kunnen genieten van spelletjes, puzzels en boeken in de grote kamer van de lobby terwijl ze ontspannen bij de stenen open haard. Openbare balkons aan de westkant van de lodge bieden de perfecte plek om met vrienden en familie van de Sierra-zonsondergang te genieten.

Draadloos internet is beschikbaar in alle gemeenschappelijke ruimtes van de lodge. Houd er rekening mee dat de internetservice vanwege onze afgelegen locatie beperkt is. U kunt e-mail- en vluchtinformatie bekijken en sommige sociale mediasites gebruiken, maar u kunt geen video streamen, films bekijken, grote bestanden of grote hoeveelheden gegevens overbrengen of realtime services gebruiken zoals voicechat of screenshares . 

De kamers van de Lodge zijn ingericht met handgemaakte houten meubels in een heldere en natuurlijke lichtsfeer. 'S Avonds brandt er vaak een gloeiend vuur in de open haard, waarbij gasten ontspannen in de hoeken van de grote kamer en hun dagavonturen delen. Verschillende portieken met stoelen en schommelstoelen bieden ook comfortabele mogelijkheden voor discours in de frisse berglucht. Het gezinsvriendelijke Grant Grove Restaurant naast de John Muir Lodge biedt Amerikaanse gerechten voor ontbijt, lunch en diner, met een seizoensgebonden espressobar op de patio.