Amargosa Opera House and Hotel

Afbeelding van 151668137

Beschrijving

Het Amargosa Hotel maakte oorspronkelijk deel uit van het stadscentrum van de Pacific Coast Borax Company. Gebouwd tussen 1923 en 1925, werden de kamers oorspronkelijk gebruikt om bezoekende investeerders van het mijnbouwbedrijf te huisvesten. Toen de mijnbouw in 1928 officieel uit het gebied verhuisde, werd het Amargosa Hotel gerenoveerd en voor het publiek geopend.

Het gebouw was modern voor die tijd en omvatte centrale koeling en verwarming en dakramen in alle badkamers en door het hele gebouw. De eetzaal van het hotel omvatte een witte handschoenservice voor de gasten.

Nadat het Amargosa Opera House and Hotel in 1981 op het nationaal register van historische plaatsen was geplaatst, schilderde Marta Becket overal in het hotel muurschilderingen. De gasteneetkamer is geschilderd in trompe-l'oeil-stijl en stelt een Spaanse binnenplaats voor. Een gitaar rust op een stoel en de stoffige overblijfselen van Marta's toekomstvisie van de stad zijn in de lobby geschilderd. Een aantal hotelkamers is versierd met cherubijnen, pauwenveren en standbeelden. In kamer 22 danst een ballerina op een bal terwijl acrobaten optreden als een speciale toewijding aan Red Skelton (een goede vriend van Marta) die meermaals te gast was in deze kamer.