Mayflower Park Hotel

Afbeelding van 315960619

Beschrijving

Dit historische hotel is gebouwd in 1927 en ligt in het centrum van Seattle, op minder dan 10 minuten te voet van de markt op Pike Place. Het hotel biedt het Andaluca Restaurant en Oliver's Lounge. Alle kamers zijn ingericht met traditionele meubels en gratis WiFi is beschikbaar in het hele pand.

De kamers in het Mayflower Park Hotel zijn voorzien van een flatscreen-tv met kabelzenders en een bureau. De badkamers zijn uitgerust met originele tegelvloeren, luxe badjassen en een wastafel.

Het Mayflower Park Hotel biedt een wekelijkse wijnproeverij op woensdag van 16:30 tot 17:30 uur. Het fitnesscentrum is voorzien van cardio-apparatuur en gewichten. Er is ook een geldwisselservice beschikbaar.

Het Andaluca Restaurant serveert gerechten uit het noordwesten met een mediterraan thema. Oliver's Lounge biedt speciale martini's en lichte maaltijden.

Het Washington State Convention and Trade Center is op 4 stratenblokken van het Mayflower Hotel te vinden. Het hotel biedt directe toegang tot de monorail die u naar de Space Needle en het Seattle Center brengt.