Hyatt Regency Coconut Point Resort & Spa

Bekijk foto's

Beschrijving

Dit resort in Bonita Springs ligt op ongeveer 25 km van de internationale luchthaven RSW. Het beschikt over 5 restaurants, een uitgebreide spa en een 18-holes golfbaan.

Het Hyatt Regency Coconut Point Resort & Spa biedt kamers met airconditioning, een 65-inch tv met streaming-mogelijkheden en uitzicht op Estero Bay. De accommodatie is voorzien van een koffiezetapparaat, een dvd-speler en een kleine koelkast. U kunt dvd's huren bij de Cool Beans Marketplace.

De accommodatie biedt een verscheidenheid aan eetgelegenheden, waaronder Tarpon Bay, waar u kunt genieten van vis, schelp- en schaaldieren, en Tanglewood, dat internationale gerechten serveert. De Corkscrew Bar and Grill serveert lunch en cocktails, en de Cool Beans Marketplace biedt Starbucks koffie.

Verder kunt u gebruikmaken van 4 zwembaden, 5 glijbanen en een gedeelte met stroomversnelling. Daarnaast kunt u ontspannen in de Stillwater Spa, waar u kunt genieten van massages, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen. Er is ook een fitnesscentrum in het Hyatt Regency.

Er kunnen pendeldiensten geregeld worden naar het strand van Big Hickory Island, 4 km verderop. In 14 minuten rijdt u naar het centrum van Bonita Springs.