Hotels Washington DC

Onze selectie van hotels in Washington DC.


Holiday Inn Washington-Central/White House

Holiday Inn Washington-Central/White House beschikt over een seizoensgebonden zwembad op het dak met een panoramisch uitzicht over de stad, evenals een eigen restaurant. Het Witte Huis en Dupont Circle liggen beide op 1,1 km.

  • 642 keer bekeken

Kellogg Conference Hotel

Het hotel ligt in de campus van de Gallaudet University, op een terrein dat vermeld staat in het National Register of Historic Places (nationale lijst van historische plekken). Er is architectuur te vinden die nog uit het begin van de 19e eeuw stamt en ook prachtige parkgronden.

  • 1315 keer bekeken

Viceroy Washington DC

Dit uitstekende hotel heeft een goede ligging in de stad, in de wijk Logan Circle. Na ca. 3 km bereikt u het Witte Huis.

  • 683 keer bekeken

Washington Hilton

Dit hotel in Washington DC ligt op slechts 2,5 km van het Witte Huis en biedt een binnenplaats en uitzicht op de skyline van de hoofdstad. Het hotel beschikt over een restaurant en bar.

  • 601 keer bekeken

Generator Washington DC

Generator Hotel Washington DC beschikt over een seizoensgebonden buitenzwembad, een fitnesscentrum, een bar en een gedeelde lounge in Washington. Dit 3-sterrenhotel biedt een 24-uursreceptie en een conciërgeservice. Er is gratis WiFi beschikbaar en tegen een toeslag kunt u gebruikmaken van privéparkeergelegenheid.

  • 441 keer bekeken

The Architect

The Architect in Washington, D.C. ligt op 700 meter afstand van het Witte Huis en biedt kamers met airconditioning en gratis WiFi.

  • 779 keer bekeken

Yours Truly DC

Luxe accommodatie in Binnenstad van Washington D.C., op loopafstand van George Washington-universiteit

  • 783 keer bekeken