Time out deed een poll onder 27000 lezers , Ze vonden dat het tijd was om alle geweldige dingen te erkennen die onze steden tijdens covid de afgelopen 18 maanden hebben bereikt.

Ze wilden weten welke steden dit jaar echt zijn ontplooid en samen zijn gekomen. Dus ze vroegen je niet alleen naar eten en cultuur, zoals ze altijd doen, maar ook naar gemeenschapsprojecten, groene ruimte en duurzaamheid. Ze waren op zoek naar de steden die niet alleen aan het nu dachten, maar ook aan de toekomst. Degenen die het leven beter maken, zowel voor ons als voor onze kleinkinderen.

San Francisco werd gekozen tot de beste stad wereldwijd op dit moment !

Wat San Francisco geweldig maakt: het is bekend dat San Francisco nooit het peloton volgt. En toen het het afgelopen jaar moeilijk werd, kwam SF in actie met een van de strengste Covid-reacties in de VS. Maar dat deed niets af aan de gemeenschapszin in de Bay Area: bedrijven werden creatief om het hoofd boven water te houden, terwijl innovatieve initiatieven zoals de SF New Deal restaurantmedewerkers aan het werk zetten om maaltijden te bereiden voor mensen in nood. Buren kwamen op om voor elkaar te zorgen via verreikende wederzijdse hulpnetwerken.