Bij een bezoek aan San Francisco is Tony's Pizza Napoletana een eetgelegenheid die je zeker niet mag missen. De gezellige en vriendelijke sfeer is compleet met kwaliteitsservice, heerlijke drankjes en een eersteklas selectie van verrukkelijke pizza's.

Eigenaar Tony Geminagni was onder de indruk van de traditionele napoletana-stijl van pizza maken in Napels. Chef Tony introduceerde de speciale pizza's in de stad San Francisco.

Chef Tony heeft 13 vooraanstaande internationale pizzaprijzen gewonnen, met name "Best Pizza Romana" op het Wereldkampioenschap voor pizzamakers voor zijn margherita-pizza en meer recentelijk, het winnen van de havencategorie voor het inaugurele Antonio Mezzero All-Stars Pizza Championship in Porto, Portugal . Daarnaast is hij tweevoudig gouden medaillewinnaar van het voedselnetwerk, Master Instructor aan de International School of Pizza en een meervoudig Guinness World Record-houder, waaronder het continu draaien van 's werelds grootste pizzabodem die in 2 minuten is rondgedraaid.

Ingrediënten worden wekelijks rechtstreeks geïmporteerd uit het hart van Napels en andere delen van Italië. Dit zorgt voor de beste kwaliteit met behoud van de authenticiteit van de Italiaanse keuken. Het eetcafé is gespecialiseerd in de Napoletana-stijl van pizzabereiding, die wordt gebakken in een traditionele houtoven van 900 graden.

Het restaurant gebruikt kruiden en fruit uit de daktuin voor de meest verse toevoegingen aan uw gerechten. Daarnaast gebruikt Tony's Pizza Napoletana alleen scharrelkippen en is het een groot voorstander van de binnenlandse landbouw. Elke maaltijd wordt geserveerd met veilig bereide en ethisch geteelde gewassen en producten.

Adres : Tony's Pizza Napoletana. 1570 Stockton St, San Francisco, CA 94133, Verenigde Staten, Telefoon: +1 415-835-9888  tonyspizzanapoletana.com