Flydrive San Diego

Bekijk foto's

De reisbeschrijving

Een Fly & Drive is het perfecte begin van uw reis door West Amerika. Wij reserveren voor u de retourvlucht en de huurauto van uw keuze plus uw eerste nacht hotel. Deze fly & drive is inclusief 3 weken autohuur + 1 nacht hotel en de retourvlucht naar San Diego

San Diego “America’s Finest City” is gelegen aan de westkust van de Verenigde Staten in San Diego County. San Diego ligt in het uiterst zuidwesten van Californie, aan de grens van Mexico.San Diego is een uitermate fijne plaats om te bezoeken of te wonen vanwege de ligging aan de Stille Oceaan en het fantastische klimaat. De stad kent ca 1.4 miljoen inwoners en is een commercieel centrum vanwege de grote natuurlijke haven.


Dag tot dag beschrijving

 • Aankomst San Diego

  Na landing in San Diego ga je auto ophalen en check in je hotel . Verken Coronado Island en Balboa Park of ga naar SeaWorld met zijn vele watershows. Daarna is de Latijns-Amerikaanse flair van de vele unieke restaurants en cafés in het nabijgelegen Old Town een uitstekende suggestie. De beroemde barwijk Gaslamp Quarter is een heerlijke plek om je dag met een cocktail af te sluiten.

  • Nachten

   1

  • Maaltijden

   Logies

  Best Western Yacht Harbor Hotel

  Het Best Western Yacht Harbor Hotel ligt op slechts enkele minuten van de internationale luchthaven van San Diego. U zit hier vlak bij locaties waar u fantastisch kunt zeilen en waar u ook walvisse ...

  Het Best Western Yacht Harbor Hotel ligt op slechts enkele minuten van de internationale luchthaven van San Diego. U zit hier vlak bij locaties waar u fantastisch kunt zeilen en waar u ook walvissen kunt spotten. Dit hotel biedt comfort en moderne voorzieningen. 

  Best Western Yacht Harbour Hotel beschikt over ruime kamers met handige koelkasten en een magnetron. U kunt verder gebruikmaken van nieuwe matrassen met luxueuze driedubbele lakens en de kamers hebben een eigen balkon.

  Tussen 07:00 en 17:00 uur rijdt er een gratis pendeldienst naar de internationale luchthaven van San Diego, het treinstation, het busstation en de haven waar de cruiseschepen vertrekken.

  U kunt aan uw conditie werken in de fitnessruimte, een duik nemen in het verwarmde zwembad of ontspannen in de hot tub. De gasten kunnen ook werken met de zakelijke diensten van Best Western Yacht Harbor Hotel.

  Het Best Western Yacht Harbor Hotel ligt aan de Harbor Drive, tegenover de sportvissers- en jachthaven van San Diego.

  Vertoon meer
 • Retourvlucht

  Lever je huurauto in en stap in het vliegtuig naar Nederland. Goeie thuisreis!

 • Aankomst Amsterdam/Schiphol

Inclusief & Exclusief